Çocukları Eğlendirecek 10 Yağmurlu Gün El İşi

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek Dışarıdaki hava korkulu olduğunda, birtakım iç mekan el sanatlarıyla yaratıcı olmak için muhteşem bir zamandır. İşte çocuklar için saatlerce eğlendirecek 10 yağmurlu gün el sanatı. Çocuklar İçin 10 Yağmurlu Gün El İşi Kağıt Tabak Gökkuşağı Bu, her yaştan çocuğun kolayca yapabileceği klasik bir yağmurlu gün el işidir. Bir tek bir kağıt tabağı ikiye kararlı, sonrasında her bir yarısını gökkuşağının değişik bir rengine boyayın. İki yarısını birbirine yapıştırarak bir gökkuşağı yaratın. İpek Kağıt Bulutları Bu bulutları yapmak fazlaca basit ve tavandan sarkıtıldığında mükemmel görünüyorlar. Beyaz kağıt mendilden birkaç bulut kararlı, sonrasında onları buruşturun ve bir ip parçasına yapıştırın. Bulutları tavana asın ve odanın içerisinde süzülmelerini izleyin. Suluboya Fotoğraf Suluboya fotoğraf, evlatların yaratıcılıklarını anlatım etmeleri için mükemmel bir yoldur. Onlara bir tek suluboya boyaları, kağıt ve fırçalar verin ve çılgınca hareket etmelerine izin verin. Gökkuşağından çiçeklere ve hayvanlara kadar istedikleri her şeyi boyayabilirler. Oyun […]

Çocukları Eğlendirecek 10 Yağmurlu Gün El İşi

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek

Dışarıdaki hava korkulu olduğunda, birtakım iç mekan el sanatlarıyla yaratıcı olmak için muhteşem bir zamandır. İşte çocuklar için saatlerce eğlendirecek 10 yağmurlu gün el sanatı.

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek

Çocuklar İçin 10 Yağmurlu Gün El İşi

  1. Kağıt Tabak Gökkuşağı

    Bu, her yaştan çocuğun kolayca yapabileceği klasik bir yağmurlu gün el işidir. Bir tek bir kağıt tabağı ikiye kararlı, sonrasında her bir yarısını gökkuşağının değişik bir rengine boyayın. İki yarısını birbirine yapıştırarak bir gökkuşağı yaratın.

  2. İpek Kağıt Bulutları

    Bu bulutları yapmak fazlaca basit ve tavandan sarkıtıldığında mükemmel görünüyorlar. Beyaz kağıt mendilden birkaç bulut kararlı, sonrasında onları buruşturun ve bir ip parçasına yapıştırın. Bulutları tavana asın ve odanın içerisinde süzülmelerini izleyin.

  3. Suluboya Fotoğraf

    Suluboya fotoğraf, evlatların yaratıcılıklarını anlatım etmeleri için mükemmel bir yoldur. Onlara bir tek suluboya boyaları, kağıt ve fırçalar verin ve çılgınca hareket etmelerine izin verin. Gökkuşağından çiçeklere ve hayvanlara kadar istedikleri her şeyi boyayabilirler.

  4. Oyun hamur harcını

    Oyun hamur harcını çocuklar için bir öteki mükemmel yağmurlu gün aktivitesidir. Temizlemesi kolaydır ve herhangi bir hususi alet yahut araç-gereç gerektirmez. Çocuklar oyun hamuruyla hayvanlardan otomobillere ve evlere kadar istedikleri her şeyi yaratabilirler.

  5. Origami

    Origami, değişik şekiller yaratmak için kağıt katlama sanatıdır. Evlatların geometri ve uzamsal akıl yürütmeyi öğrenmeleri için mükemmel bir yoldur. Evlatların bayağı hayvanlardan kompleks heykellere kadar deneyebilecekleri birçok değişik origami modeli vardır.

  6. Dikiş

    Dikiş, evlatların ellerini iyi mi kullanacaklarını ve yararlı bir şeyler yaratmayı öğrenmeleri için mükemmel bir yoldur. Evlatların deneyebileceği birçok değişik dikiş projesi vardır; bayağı yastık kılıflarından kompleks kıyafet eşyalarına kadar.

  7. Pişirme

    Pişirme, evlatların bilim ve matematiği öğrenmesi için mükemmel bir yoldur. Ek olarak fazlaca eğlencelidir! Evlatların deneyebileceği bayağı kurabiyelerden kompleks keklere kadar birçok değişik pişirme tarifi vardır.

  8. Bahçecilik

    Bahçecilik, evlatların doğayı öğrenmesi ve birazcık egzersiz yapması için mükemmel bir yoldur. Ek olarak fazlaca eğlencelidir! Çocuklar kendi çiçeklerini, sebzelerini yahut otlarını ekebilirler. Ek olarak bitkilerine iyi mi bakacaklarını öğrenebilir ve büyümelerini izleyebilirler.

Bunlar çocuklar için yağmurlu gün el işi fikirlerine dair bir tek birkaçı. Birazcık yaratıcılıkla, çocuklarınızı yağmurlu bir günde eğlendirmek için fazlaca daha keyifli ve ilginç aktiviteler bulabilirsiniz.

Bunu Gördünüz mü?  Yeni Başlayanlar İçin 10 Kendin Yap Ahşap Ev Dekorasyon Projesi

Sıkça Sorulan Sorular

  • S: Çocuklar için kapalı alanda yapılabilecek başka aktiviteler nedir?
  • A: Çocuklar için evde yapılabilecek birçok başka aktivite var; kitap okumak, kutu oyunları oynamak, film kovuşturmak yahut video oyunları oynamak şeklinde.
  • S: Yağmurlu bir günde evlatları eğlendirmek için ipuçlarınız nedir?
  • A: Yağmurlu bir günde evlatları eğlendirmek için birkaç ipucu:
    • Evvelinde plan yapın ve yapacağınız birtakım aktiviteleri hazır bulundurun.
    • Evlatların sıkılmaması için muhtelif aktiviteler eklediğinizden güvenli olun.
    • Çocuklarınızı yaratıcı olmaya ve kendi aktivitelerini ortaya koymaya teşvik edin.
    • Çocuklarınız huzursuzlanırsa yahut sıkılırsa sabırlı ve anlayışlı olun.
Hususiyet Yanıt
Çocuklar için kapalı alan aktiviteleri Yağmurlu gün el sanatları, çocuk el sanatları, çocuklar için el sanatları, yağmurlu gün eğlencesi
Yağmurlu gün el sanatları Kağıt Tabak Gökkuşağı, İpek Kağıt Bulutlar, Suluboya Fotoğraf, Oyun Hamur harcını, Origami, Dikiş, Pişirme, Bahçecilik
Çocuklar için el sanatları Kağıt Tabak Gökkuşağı, İpek Kağıt Bulutlar, Suluboya Fotoğraf, Oyun Hamur harcını, Origami, Dikiş, Pişirme, Bahçecilik
Çocuklar için el sanatları Kağıt Tabak Gökkuşağı, İpek Kağıt Bulutlar, Suluboya Fotoğraf, Oyun Hamur harcını, Origami, Dikiş, Pişirme, Bahçecilik
Yağmurlu gün eğlencesi Kağıt Tabak Gökkuşağı, İpek Kağıt Bulutlar, Suluboya Fotoğraf, Oyun Hamur harcını, Origami, Dikiş, Pişirme, Bahçecilik

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek

Çocuklar İçin 10 Yağmurlu Gün El İşi

İşte çocuklar için hem keyifli aynı zamanda eğitici 10 yağmurlu gün el işi.

  1. Kağıt Tabak Gökkuşağı
  2. İpek Kağıt Bulutları
  3. (*10*)Suluboya Fotoğraf
  4. Oyun hamuru
  5. (*10*)
  6. Dikiş
  7. Pişirme
  8. Bahçecilik

El İşi 1: Kağıt Tabak Gökkuşağı

Bu, her yaştan çocuğun keyif alabileceği keyifli ve basit bir el işidir. İhtiyacınız olanlar:

  • Bir kağıt tabak
  • Değişik renklerde birkaç yaprak inşaat kağıdı
  • Makas
  • Zamk

Gökkuşağını yapmak için kağıt tabağı ikiye kararlı. Sonrasında, her bir yarıyı bir yarım daireye kararlı. Yarım daireleri bir daire oluşturacak biçimde birbirine yapıştırın. Sonrasında, beyaz inşaat kağıdından bir bulut şekli kararlı ve gökkuşağının tepesine yapıştırın. En son, değişik renklerde inşaat kağıdından gökkuşağı çizgileri kararlı ve daireye yapıştırın.

Evladınız artık güzel gökkuşağının tadını çıkarabilir!

El işi 4: Oyun hamur harcını

Oyun hamur harcını, çocuklar için klasik bir yağmurlu gün el işidir. Yapımı kolaydır, dağınıklığa niçin olmaz ve saatlerce eğlence sağlar. Kendi oyun hamurunuzu yapmak için şunlara ihtiyacınız olacak:

  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı tuz
  • 1 su bardağı su
  • 1 yiyecek kaşığı bitkisel yağ
  • 1 tatlı kaşığı krem ​​tartar
  • Besin boyası (isteğe bağlı)

Talimatlar:

  1. Büyük bir kapta unu, tuzu, suyu, hasım ve krem ​​tartarı karıştırın.
  2. Malzemeler iyice karışıp hamur harcı kıvamına gelene kadar karıştırın.
  3. Hamur harcı fazlaca yapışkansa daha çok un ilave edin. Hamur harcı fazlaca kuruysa daha çok su ilave edin.
  4. İstenirse besin boyası ekleyebilirsiniz.
  5. Hamur harcını yumuşak ve elastiki hale gelinceye kadar yoğurun.
  6. Oyun hamurunu hava almayan bir kapta saklayın.

Oyun hamur harcını muhtelif şekiller ve nesneler yaratmak için kullanılabilir. Çocuğunuzu hayal enerjisini ve yaratıcılığını kullanmaya teşvik edin. Hayvanlar, otomobiller, evler yahut akıllarına gelebilecek başka herhangi bir şey yapabilirler. Oyun hamur harcını ek olarak evlatların renkleri, yöntemleri ve dokuları öğrenmesi için mükemmel bir yoldur.

Bunu Gördünüz mü?  Her Duruma Uygun 50'den Fazla Kolay Kokteyl Tarifi

Oyun hamur harcını, yağmurlu bir günde evlatları oyalamanın keyifli ve basit bir yoludur. Ek olarak, öğrenmeleri ve yaratıcılıklarını geliştirmeleri için mükemmel bir yoldur.

El Sanatları 5: Origami

Origami, kağıdı değişik şekillere katlama sanatıdır. Her yaştan insanoğlunun keyif alabileceği keyifli ve sıkıntılı bir el işidir. Origami, hayvanlar ve çiçekler şeklinde bayağı şekiller yahut heykeller ve vazolar şeklinde daha kompleks tasarımlar yapmak için kullanılabilir.

Origamiye adım atmak için birazcık kağıda ihtiyacınız olacak. Origami için en iyi kağıt türü, origami kağıdı yahut mendil kağıdı şeklinde ince ve sağlam olanıdır. Ek olarak bir makas çiftine de ihtiyacınız olacak.

Malzemeleriniz olduğunda, kağıdınızı katlamaya başlayabilirsiniz. İnternette ve kitaplarda birçok değişik origami eğitimi mevcuttur. Ek olarak mahalli topluluk merkezinizde yahut kütüphanenizde origami dersleri bulabilirsiniz.

Origami rahatlamanın ve stresten kurtulmanın mükemmel bir yoludur. Ek olarak matematik ve fen bilgisi öğrenmenin de keyifli bir yoludur. Yağmurlu bir günde çocuklarınızla yapabileceğiniz keyifli ve zorlayıcı bir el işi arıyorsanız, origami mükemmel bir seçenektir.

Yağmurlu Gün El Sanatları: Çocukları İç Mekanda Eğlendirmek

6. Sıkça Sorulan Sorular

İşte ufaklıklara yönelik yağmurlu gün el işleri hakkındaki sıkça sorulan sorulardan bazıları:

  • Çocuklar için basit yağmurlu gün el işleri nedir?

  • Oldukca fazla araç-gereç gerektirmeyen yağmurlu gün el işleri nedir?

  • Büyük çocuklar için yağmurlu günlerde yapılabilecek el işleri nedir?

  • Minik çocuklar için yağmurlu günlerde yapılabilecek el işleri nedir?

  • Çocuklar için yağmurlu gün el işlerini iyi mi daha keyifli hale getirebilirim?

VII. El Sanatları 5: Origami

Origami, kağıdı değişik şekillere ve figürlere katlama sanatıdır. Her yaştan insanoğlunun keyif alabileceği keyifli ve sıkıntılı bir aktivitedir. Origami, hayvanlar ve çiçekler şeklinde bayağı şekiller yahut uçaklar ve tekneler şeklinde daha kompleks modeller yapmak için kullanılabilir.

Origami, ufaklıklara matematik ve fen bilimleri öğretmenin mükemmel bir yoludur. Ek olarak evlatların ince motor becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine destek olabilir.

Origamiye adım atmak için birazcık kağıda ihtiyacınız olacak. Herhangi bir kağıt çeşidini kullanabilirsiniz, sadece origami kağıdı en iyisidir bu sebeple incedir ve katlanması kolaydır. Ek olarak bir makas çiftine de ihtiyacınız olacak.

Malzemeleriniz olduğunda kağıdınızı katlamaya başlayabilirsiniz. İnternette ve kitaplarda birçok değişik origami eğitimi mevcuttur. Ek olarak mahalli kütüphanenizde yahut topluluk merkezinizde origami dersleri bulabilirsiniz.

Origami, her yaştan insanoğlunun keyif alabileceği keyifli ve ödüllendirici bir aktivitedir. Rahatlamak ve stresten kurtulmak için mükemmel bir yoldur ve bununla birlikte yeni şeyler öğrenmek için de mükemmel bir yol olabilir.

El Sanatları 8: Bahçecilik

Evinizde güneşli bir nokta var ise, çocuklarınızın keyif alacağı mini bir bahçeye dönüştürebilirsiniz. Tohum ekebilir ve büyümelerini izleyebilirler yahut bir tek toprakta oynayabilirler. Bahçecilik, evlatların doğayı öğrenmesi ve birazcık egzersiz yapması için mükemmel bir yoldur.

Bunu Gördünüz mü?  Kağıt El Sanatları Başlangıç ​​Rehberi

İşte çocuklarınızla bahçe işleriyle uğraşırken kullanabileceğiniz birkaç ipucu:

  • Otlar, çiçekler yahut sebzeler şeklinde yetiştirilmesi ve bakımı basit bitkileri seçin.
  • Çocuklarınızın bahçe yapması için belirlenmiş bir alan ayarlayın. Bu, bahçenizde minik bir toprak parçası, verandada bir saksı bahçesi yahut hatta bir pencere kenarı nebat bahçesi olabilir.
  • Çocuklarınıza bahçede gerekseme duyacakları kürek, tırmık, sulama kabı ve eldiven şeklinde araçları sağlayın.
  • Çocuklarınızı tohum ekmekten sebze hasadına kadar bahçeciliğin her aşamasına katılmaya teşvik edin.
  • Bahçeciliği çocuklarınız için keyifli ve ödüllendirici bir deneyime dönüştürün.

Bahçecilik, evlatların doğayı öğrenmesi ve birazcık egzersiz yapması için mükemmel bir yoldur. Ek olarak keyifli ve ödüllendirici bir edinim olabilir. Evinizde güneşli bir nokta var ise, niçin çocuklarınızın keyif alacağı mini bir bahçeye dönüştürmüyorsunuz?

IX. El Sanatları 7: Pişirme

Pişirme, yağmurlu bir günde evlatları eğlendirmenin mükemmel bir yoludur. Her yaştan insanoğlunun keyif alabileceği keyifli ve yaratıcı bir aktivitedir. Ek olarak, ufaklıklara bilim ve matematik öğretmenin mükemmel bir yoludur.

Yağmurlu bir günde çocuklarınızla beraber kek pişirmek için birkaç ipucu:

  • Bayağı ve uygulanması basit bir tanım seçin.
  • Başlamadan ilkin bütün malzemelerin ve araçların hazır olduğu için güvenli olun.
  • Çocukları benzetme ve karıştırmada destek olmaya teşvik edin.
  • Evlatların sonlanmış olan ürünü süslemesine izin verin.

Çocuklarınızla anılar biriktirmenin ve yağmurlu bir günü en iyi biçimde değerlendirmenin en iyi yolu, fırıncılıktır.

Çocuklar İçin 10 Yağmurlu Gün El İşi

El İşi 1: Kağıt Tabak Gökkuşağı

El Sanatları 2: İpek Kağıttan Bulutlar

El Sanatları 3: Suluboya Fotoğraf

El işi 4: Oyun hamur harcını

El Sanatları 5: Origami

El Sanatları 6: Dikiş

El Sanatları 7: Pişirme

El Sanatları 8: Bahçecilik

Sıkça Sorulan Sorular

S: Yağmurlu bir günde çocuklar için kapalı alanda yapılabilecek aktiviteler nedir?

A: Yağmurlu bir günde çocuklar için el sanatları, oyunlar ve yaratıcılığı ve keşfi teşvik eden aktiviteler dahil olmak suretiyle birçok keyifli kapalı alan aktivitesi vardır. Birtakım popüler seçenekler şunlardır:
* Geri dönüştürülmüş malzemelerle el sanatları yapmak
* Tahta oyunları yahut kart oyunları oynamak
* Kitap yahut öykü okumak
* Kale inşa etmek yahut saklambaç oynamak
* Dans partisi yapmak
* Kurabiye yahut kek pişirmek
* Film kovuşturmak yahut video oyunu oynamak

S: Çocuklar için yağmurlu gün el işleri nedir?

Evlatların yapabileceği pek fazlaca keyifli yağmurlu gün el işi var, bunlardan bazıları:
* Kağıt tabaktan gökkuşağı
* İpek kağıt bulutları
* Suluboya resimleri
* Oyun hamur harcını heykelleri
* Origami hayvanlar
* Dikiş projeleri
* Tatlılar pişirmek
* Bahçe projeleri

S: Yağmurlu bir günü çocuklarımla iyi mi en iyi biçimde değerlendirebilirim?

Yağmurlu bir günü çocuklarınızla en iyi biçimde değerlendirmenin birçok yolu vardır, bunlardan bazıları şunlardır:
* Evvelinde plan yapın ve yağmurlu günlere yönelik birtakım aktiviteler bulundurun
* Elastiki ve ahenkli olun
* Çocuklarınızın yol göstermesine izin verin
* Durgunluk zamanını en iyi biçimde değerlendirin
* Ailenizle beraber olmanın keyfini çıkarın

Mehmed Karadeniz, teknolojiye olan ilgisiyle genç yaşlarda blog dünyasına adım atmış bir girişimcidir ve dijital içerik üretimi konusunda geniş bir deneyime sahiptir. Üniversite yıllarında bilgisayar mühendisliği eğitimi almış, bu alandaki bilgisini blog yazılarıyla paylaşarak geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Naelf.com'u kurarak teknoloji, yazılım ve yaşam tarzı konularında okurlarına en güncel ve güvenilir bilgileri sunmayı hedeflemiştir.

  • Toplam 141 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kendin Yap Ahşap Ev Dekorasyon Projesi

İçindekilerII. Araçlar ve MalzemelerIII. Doğru Ahşabı Kura çekmekIV. Ahşap Kesme ve ZımparalamaV. Kir yahut Boya UygulamasıVI. Projenizi TevhitVII. Son RötuşlarBaşarı İçin İpuçlarıIX. Kaçınılması Ihtiyaç duyulan Yaygın Yanlışlar LSI Anahtar Kelimesi Yanıt Kendin Yap Ahşap Ev Dekoru Şık ve İşlevsel Parçalar Tasarlamak Ahşap Ev Dekorasyon Fikirleri 10 Kendin Yap Ahşap Ev Dekorasyonu Projesi Ahşap Ev Dekoru Iyi mi Yapılır Adım Adım Talimatlar Şık Ahşap Ev Dekoru 10 Şık Ahşap Ev Dekorasyon Parçası Fonksiyonel Ahşap Ev Dekoru 10 İşlevsel Ahşap Ev Dekor Parçası (*10*) II. Araçlar ve Malzemeler Kendin yap ahşap ev dekorasyonu projeleriniz için gereksinim duyacağınız araçlar ve malzemeler, üstünde çalıştığınız muayyen projeye bağlı olarak değişecektir. Sadece, bir çok proje için muhtemelen gereksinim duyacağınız birtakım temel araçlar ve malzemeler vardır. Testere Delmek Zımpara kağıdı Kir yahut boya Zamk Çivi yahut vida Odun Öteki dekoratif malzemeler (boncuk, kurdele yahut kumaş şeklinde) Bu alet ve malzemelerin çoğunu mahalli hırdavatçınızda bulabilirsiniz. III. Doğru Ahşabı […]

Çeşitliliği Kutlayan Kendin Yap Hediyeleri

İçindekilerÇeşitliliği Kutlamak İçin Kendin Yap Armağan FikirleriKültürel Esintili El SanatlarıAnlayışı Geliştiren HediyelerGelenekleri Kutlayan HediyelerYöresel İşletmeleri Destekleyen HediyelerGeri Veren HediyelerII. Çeşitliliği Kutlamak İçin Kendin Yap Armağan FikirleriIII. Kültürel Esintili El SanatlarıIV. Anlayışı Geliştiren HediyelerV. Gelenekleri Kutlayan HediyelerVI. Yöresel İşletmeleri Destekleyen HediyelerVII. Geri Veren HediyelerVIII. Etraf Dostu HediyelerIX. Kapsayıcı Hediyeler El Yapımı Bayramlar: Çeşitliliği Kutlamak İçin Kendin Yap Hediyeleri Tatiller armağan verme ve alma zamanlarıdır ve hem de çeşitliliği tebrik zamanlarıdır. Başkalarının kültürlerini ve geleneklerini kutlayan hediyeler seçerek, dünyamızı bu kadar varlıklı kılan değişik hayat biçimlerine olan takdirimizi gösterebiliriz. Çeşitliliği Kutlamak İçin Kendin Yap Armağan Fikirleri Hediyelerinize çeşitliliği katmanın birçok yolu vardır. İşte değişik kültürleri kutlayan birkaç DIY hediyesi fikri: Kültürel esintili el sanatları: Seramik, mücevher ya da tekstil ürünleri benzer biçimde değişik kültürlere ilişik el yapımı ürünlerle dolu bir armağan sepeti hazırlayın. Anlayışı geliştiren hediyeler: Değişik bir kültürü özetleyen bir kitap ya da dünyamızın çeşitliliğini yansıtan bir sanat eseri verin. Gelenekleri […]

5 Kolay Kendin Yap Mum Tarifi

(*5*)İçindekilerII. Malzemeler ve EkipmanlarIII. Adım Adım TalimatlarIV. Emniyet İpuçlarıV. Yaygın YanlışlarVI. Başarı İçin İpuçlarıVII. Bir Tema Üstüne ÇeşitlemelerUpcycling ve Geri DönüşümIX. Depolama ve Bakım Mum yapımı, her yaştan insanoğlunun keyif alabileceği keyifli ve ödüllendirici bir zanaattır. Rahatlamak ve stresten kurtulmak için mükemmel bir yoldur ve bununla birlikte güzel ve benzersiz ev dekoru yaratmanın da mükemmel bir yoludur. Bu klavuz, evde mum yapmak hakkındaki bilmenizde fayda olan her şeyi size öğretecektir. Yapabileceğiniz değişik mum türlerini, gereksinim duyacağınız malzemeleri ve ekipmanları ve kendi mumlarınızı yapmak için adım adım talimatları ele alacağız. Ek olarak güvenlikle alakalı ipuçları, kaçınılması ihtiyaç duyulan yaygın yanlışlar ve kendi benzersiz mumlarınızı yaratabilmeniz için tema değişimleri de sunacağız. Yaratıcılığınızı harekete geçirmeye hazırsanız okumaya devam edin! Hususiyet Tarif Mum yapımı Kendi malzemelerinizi ve malzemelerinizi kullanarak sıfırdan mum yaratma sanatı. Zanaat Ellerinizle bir şeyler yapmayı içeren bir hobi ya da eğlence. Kendin Yap Kendin yap; yaklaşık bir bireyin ustalaşmış yardım almadan […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele