Sakin ve Toparlanmış Meditasyon Huzurlu Bir Zihne Kavuşmanıza Nasıl Yardımcı Olabilir

Meditasyonun ilişkiler üstünde pek oldukça faydası olduğu gösterilmiştir, bunlardan bazıları şunlardır: Çoğu zaman Sorulan Sorular S: Meditasyonun değişik türleri nedir? Antet Yanıt Meditasyon Meditasyon, zihinsel sükünet durumuna ulaşmak için dikkatin muayyen bir nesneye, düşünceye yahut aktiviteye odaklanmasını içeren bir zihin-beden uygulamasıdır. Dikkatlilik Farkındalık, ferdin yargılamadan şimdiki ana odaklanabildiği bir farkındalık halidir. Stres Yok etme Meditasyon, vücudun “harp yahut kaç” tepkisinden görevli olan sevimli sinir sisteminin aktivitesini azaltarak stresi azaltmaya destek olabilir. Kaygı Meditasyon, zihni ve bedeni sakinleştirerek kaygıyı azaltmaya ve stresli durumlarla başa çıkmak için başa çıkma mekanizmaları geliştirmeye destek olabilir. Rehavet Meditasyon kas gerginliğini azaltarak, kalp atış hızını yavaşlatarak ve kan basıncını düşürerek gevşemeyi teşvik etmeye destek olabilir. II. Meditasyonun Yararları Meditasyonun hem fizyolojik bununla beraber psikolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararlarından bazıları şunlardır: Azaltılmış stres ve endişe Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon Artan romantik tertip İyileştirilmiş uyku Gelişmiş yaratıcılık Azaltılmış ağrı Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu Artan […]

Sakin ve Toparlanmış Meditasyon Huzurlu Bir Zihne Kavuşmanıza Nasıl Yardımcı Olabilir

Meditasyonun ilişkiler üstünde pek oldukça faydası olduğu gösterilmiştir, bunlardan bazıları şunlardır:

Çoğu zaman Sorulan Sorular

S: Meditasyonun değişik türleri nedir?

Antet Yanıt
Meditasyon Meditasyon, zihinsel sükünet durumuna ulaşmak için dikkatin muayyen bir nesneye, düşünceye yahut aktiviteye odaklanmasını içeren bir zihin-beden uygulamasıdır.
Dikkatlilik Farkındalık, ferdin yargılamadan şimdiki ana odaklanabildiği bir farkındalık halidir.
Stres Yok etme Meditasyon, vücudun “harp yahut kaç” tepkisinden görevli olan sevimli sinir sisteminin aktivitesini azaltarak stresi azaltmaya destek olabilir.
Kaygı Meditasyon, zihni ve bedeni sakinleştirerek kaygıyı azaltmaya ve stresli durumlarla başa çıkmak için başa çıkma mekanizmaları geliştirmeye destek olabilir.
Rehavet Meditasyon kas gerginliğini azaltarak, kalp atış hızını yavaşlatarak ve kan basıncını düşürerek gevşemeyi teşvik etmeye destek olabilir.

II. Meditasyonun Yararları

Meditasyonun hem fizyolojik bununla beraber psikolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararlarından bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon
  • Artan romantik tertip
  • İyileştirilmiş uyku
  • Gelişmiş yaratıcılık
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Artan uzun yaşam

Meditasyon, genel sıhhat ve refahınızı iyileştirmenin emin ve etken bir yoludur. Meditasyon ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, çevrimiçi ve topluluğunuzda birçok kaynak mevcuttur.

Sakin ve Toparlanmış: Meditasyonun Olumlu Sonuçlarına Ulaşmak

III. Meditasyon Nasıl Yapılır

Meditasyon, her insanın öğrenebileceği sıradan bir uygulamadır. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır, sadece bütün yöntemler birtakım ortak unsurları paylaşır.

Meditasyon yapmak için rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulmanız gerekecektir. Bir sandalyeye oturabilir, yerde bağdaş kurabilir yahut uzanabilirsiniz. Rahatladığınızda gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.

Burnunuzdan yavaşça ve derin soluk alın ve ağzınızdan yavaşça soluk verin. Soluk alırken, vücudunuzdaki hislere dikkat edin. Akciğerlerinize girip çıkan havanın hissini ve göğsünüzün yükselip alçalmasını ayrım edin.

Birkaç dakika yahut arzu ettiğiniz kadar bu biçimde soluk almaya devam edin. Soluk alırken, zihninize gelen bütün düşünceleri yahut endişeleri bırakın. Zihninizin sakin ve sessiz bulunmasına izin verin.

Meditasyonunuzu bitirmeye hazır olduğunuzda, gözlerinizi açın ve farkındalığınızı yavaşça çevrenize geri getirin. Birkaç derin soluk alın ve yavaşça ayağa kalkın.

Meditasyon, ustalaşmak için vakit ve ergonomik gerektiren bir uygulamadır. Sadece, meditasyonun yararları çabaya fazlasıyla kıymet. Meditasyon, stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilir. Ek olarak, iç benliğinizle irtibat kurmanıza ve daha çok refah ve saadet bulmanıza da destek olabilir.

Sakin ve Toparlanmış: Meditasyonun Olumlu Sonuçlarına Ulaşmak

IV. Değişik Meditasyon Türleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları ve uygulamaları vardır. En popüler meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Transandantal meditasyon
  • Vipassana meditasyonu
  • Zen meditasyonu
  • Yoga nidra
Bunu Gördünüz mü?  Küçük Çocuklarla Farkındalıklı Anlar Çocuklarınızda Şimdiki Zamanı Beslemenin 5 Yolu

Her meditasyon türünün kendine has yararları vardır ve sizin için en iyi tür, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Meditasyona yeni başladıysanız, keyif aldığınız ve sizin için yararlı gözüken bir tür bulana kadar değişik meditasyon türlerini tecrübe etmek iyi bir fikirdir.

İşte en popüler meditasyon türlerinden bazılarının kısa bir özeti:

  • Farkındalık meditasyonu farkındalığı şimdiki ana getirmeye odaklanan bir meditasyon türüdür. Farkındalık meditasyonunda, kolay bir pozisyonda oturur yahut uzanırsınız ve dikkatinizi nefesinize odaklarsınız. Düşünceler ve duygular ortaya çıktıkça, onları yargılamadan gözlemler ve bırakırsınız. Farkındalık meditasyonu, stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve hayatınızda daha çok var olmanıza destek olabilir.
  • Transandantal meditasyon sessiz bir şekilde kendinize bir mantrayı tekrarlamayı içeren bir meditasyon türüdür. Mantra çoğu zaman öğretmeniniz tarafınca sizin için seçilmiş sıradan bir kelime yahut ifadedir. Transandantal meditasyonda kolay bir pozisyonda oturur yahut uzanırsınız ve dikkatinizi mantranıza odaklarsınız. Düşünceler ve duygular ortaya çıktıkça, onları basitçe bırakır ve dikkatinizi mantranıza geri verirsiniz. Transandantal meditasyon stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve iç benliğinizle irtibat kurmanıza destek olabilir.
  • Vipassana meditasyonu düşüncelerinizi ve hislerinizi yargılamadan gözlemlemeyi içeren bir meditasyon türüdür. Vipassana meditasyonunda kolay bir pozisyonda oturur yahut uzanırsınız ve dikkatinizi nefesinize odaklarsınız. Düşünceler ve hisler ortaya çıktıkça onları yargılamadan gözlemler ve bırakırsınız. Vipassana meditasyonu stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve reel doğanızın daha çok farkına varmanıza destek olabilir.
  • Zen meditasyonu kolay bir pozisyonda oturup dikkatinizi bir koana odaklamayı içeren bir meditasyon türüdür. Bir koan, düşüncenizi zorlamak ve dünyayı yeni şekillerde görmenize destek olmak için tasarlanmış paradoksal bir ifadedir. Zen meditasyonunda, kolay bir pozisyonda oturur yahut uzanırsınız ve dikkatinizi koana odaklarsınız. Düşünceler ve duygular ortaya çıktıkça, onları basitçe bırakır ve dikkatinizi koana geri verirsiniz. Zen meditasyonu, stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve iç benliğinizle irtibat kurmanıza destek olabilir.
  • Yoga nidra uzanarak vücudunuzu ve zihninizi rahatlatmayı içeren bir meditasyon türüdür. Yoga nidra’da kolay bir pozisyonda uzanırsınız ve dikkatinizi nefesinize odaklarsınız. Soluk alırken, refah ve rahatlamayı içinize çektiğinizi hayal edersiniz. Soluk verirken, stres ve gerginliği dışarı verdiğinizi hayal edersiniz. Yoga nidra, stresi azaltmanıza, uykunuzu iyileştirmenize ve iç benliğinizle irtibat kurmanıza destek olabilir.

Bunlar, mevcut olan birçok değişik meditasyon türünden bir tek birkaçıdır. Meditasyon ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak mahalli topluluğunuzda dersler ve atölyeler bulabilirsiniz.

Sakin ve Toparlanmış: Meditasyonun Olumlu Sonuçlarına Ulaşmak

V. Meditasyonun Sıhhat Açısından Yararları

Meditasyonun fizyolojik sıhhat açısından pek oldukça faydası olduğu gösterilmiştir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres
  • Düşük tansiyon
  • Kalp sağlığının iyileştirilmesi
  • Azaltılmış ağrı
  • İyileştirilmiş uyku
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu

Bu faydalar muhtemelen meditasyonun tetiklediği rehavet tepkisinden meydana gelmektedir. Rehavet tepkisi, vücudun “harp yahut kaç” tepkisi kapatıldığında oluşan derin bir dinlenme halidir. Bu reaksiyon, derin soluk alma, kas gevşemesi ve odaklanmış dikkat şeklinde bir takım unsur tarafınca tetiklenir.

Bunu Gördünüz mü?  Zen Akışları Yoga ve Meditasyon Uygulamalarını Birleştirmek İçin Farkındalıklı Bir Kılavuz

Rehavet tepkisi aktive edildiğinde vücut üstünde bir takım faydalı tesir yaratır, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azalmış kalp hızı
  • Düşük tansiyon
  • Azalmış kas gerginliği
  • Azaltılmış apse
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu

Bu etkisinde bırakır genel sıhhat ve refahın iyileştirilmesine destek olabilir.

VI. Meditasyonun Zihinsel Sıhhat Açısından Yararları

Meditasyonun ruh sağlığı açısından pek oldukça faydası olduğu gösterilmiştir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan odaklanma ve dikkat
  • Azalmış endişe
  • İyileştirilmiş uyku
  • Gelişmiş yaratıcılık
  • Artan öz farkındalık
  • Gelişmiş romantik tertip
  • Depresyon ve anksiyete riskinin azalması

Bu faydalar muhtemelen meditasyonun zihni sakinleştirmeye ve rahatlamayı teşvik etmeye destek olmasından meydana gelmektedir. Ek olarak, düşüncelerimizin ve duygularımızın yargılamadan bilincinde olma kabiliyeti olan farkındalığı artırmaya da destek olabilir. Bu, daha çok sakinlik ve duygularımız üstünde denetim duygusuna yol açabilir ve bu da stresi ve kaygıyı azaltmaya destek olabilir.

Meditasyon, ruh sağlığını iyileştirmenin emin ve etken bir yoludur. Her insanın öğrenebileceği sıradan bir uygulamadır ve her yerde, daima yapılabilir. Meditasyon ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak topluluğunuzda dersler ve atölyeler bulabilirsiniz.

VII. Meditasyonun Romantik Sıhhat İçin Yararları

Meditasyon birçok yönden romantik sağlığınızı iyileştirmeye destek olabilir.

Stresi ve kaygıyı azaltır. Meditasyon, düşüncelerinizi ve duygularınızı iyi mi yöneteceğinizi öğreterek stresi ve kaygıyı azaltmanıza destek olabilir. Meditasyon yaptığınızda, şimdiki ana odaklanmayı ve negatif fikir ve duyguları bırakmayı öğrenirsiniz. Bu, stres seviyenizi azaltmanıza ve genel rahatlık duygunuzu iyileştirmenize destek olabilir.
Öz farkındalığı artırır. Meditasyon, öz farkındalığınızı artırmanıza ve düşüncelerinizin ve duygularınızın daha çok farkına varmanıza destek olabilir. Bu, daha iyi kararlar almanıza ve daha tatminkar bir yaşam yaşamanıza destek olabilir.
Ruh halini iyileştirir. Meditasyon, ruh halinizi iyileştirmenize ve kendinizi daha olumlu ve optimist hissetmenize destek olabilir. Bunun sebebi, meditasyonun stresi ve kaygıyı azaltmaya destek olması ve ek olarak hayatınızın pozitif yönlerine odaklanmanıza destek olabilmesidir.
Yaratıcılığı artırır. Meditasyon, odaklanmanızı ve dikkatinizi artırarak yaratıcılığı artırmaya destek olabilir. Meditasyon yaptığınızda, zihninizi sakinleştirebilir ve şimdiki ana odaklanabilirsiniz. Bu, yeni fikirler üretmenize ve daha yaratıcı olmanıza destek olabilir.
Rahatlamayı destek sunar. Meditasyon rahatlamayı desteklemeye ve stres seviyelerini azaltmaya destek olabilir. Bunun sebebi, meditasyonun şimdiki ana odaklanmanıza ve negatif fikir ve duyguları bırakmanıza destek olmasıdır. Bu, daha kolay ve rahat hissetmenize destek olabilir.

Meditasyonun Psikolojik Sıhhat İçin Yararları

Meditasyonun psikolojik sıhhat açısından pek oldukça faydası olabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Içsel farkındalığın artırılması
  • Sulh ve refah duygusunu teşvik etmek
  • Minnettarlık ve şefkat duygularının artması
  • Stres ve kaygıyı azaltmak
  • Odaklanma ve konsantrasyonun iyileştirilmesi
  • Huzur duygusunu teşvik etmek

Meditasyon, insanların iç benlikleriyle irtibat kurmalarına ve hayatta daha derin bir anlam ve gaye duygusu bulmalarına destek olabilir. Ek olarak başkalarıyla ilişkileri iyileştirmeye ve hayata daha pozitif bir perspektif meydana getirmeye destek olabilir.

Bunu Gördünüz mü?  Dikkatli Aile Sevdiklerinizle Günlük Yaşamda Bağlantı Kurmanın 5 Yolu

Meditasyonun psikolojik sıhhat için yararları ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak mahalli topluluğunuzda sunulan birçok değişik meditasyon dersi ve atölyesi bulabilirsiniz.

IX. Meditasyonun İlişkilere Yararları

Meditasyonun ilişkiler üstünde pek oldukça pozitif tesiri olabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Artan empati
  • Gelişmiş haberleşme
  • Azaltılmış çatışma
  • Artan yakınlık
  • Gelişmiş irtibat

Meditasyon yaptığınızda, şimdiki ana odaklanmayı ve negatif fikir ve duyguları bırakmayı öğrenirsiniz. Bu, ilişkilerinizde daha çok anda kalmanıza ve daha çok meşgul olmanıza ve eşinizle daha etken bir halde haberleşme kurmanıza destek olabilir. Meditasyon ek olarak daha sabırlı ve anlayışlı olmanıza ve çatışmaları daha barışçıl bir halde çözmenize destek olabilir.

Ek olarak meditasyon, partnerinizle ve çevrenizdeki dünyayla daha bağlantılı hissetmenize destek olabilir. Bu, daha derin ve daha tatminkar bir ilişkiye yol açabilir.

Meditasyonun ilişkilerinize iyi mi yarar sağlayabileceği ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, kullanabileceğiniz bir takım kaynak bulunmaktadır. Mevzuyla alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak mahalli topluluğunuzda meditasyon dersleri ve atölyeleri bulabilirsiniz.

Meditasyon, ilişkilerinizi geliştirmenize ve daha sevinçli, daha tatminkar bir yaşam yaşamanıza destek olabilecek kuvvetli bir araçtır.

S: Meditasyon nelerdir?

C: Meditasyon, ferdin farkındalık ve farkındalığını eğitmek için farkındalık yahut nefese odaklanma şeklinde bir teknik kullandığı bir uygulamadır.

S: Meditasyonun yararları nedir?

C: Meditasyonun hem fizyolojik bununla beraber psikolojik sıhhat açısından birçok faydası olduğu gösterilmiştir. Bunlar içinde stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltmak, odaklanmayı ve konsantrasyonu iyileştirmek ve ruh halini iyileştirmek yer alır.

S: Meditasyona iyi mi başlayabilirim?

A: Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır ve başlamanın en iyi yolu sizin için doğru hissettiren bir teknik bulmaktır. Meditasyon yapmayı öğrenmenize destek olacak birçok kaynak çevrimiçi olarak ve kütüphanelerde mevcuttur.



Mehmed Karadeniz, teknolojiye olan ilgisiyle genç yaşlarda blog dünyasına adım atmış bir girişimcidir ve dijital içerik üretimi konusunda geniş bir deneyime sahiptir. Üniversite yıllarında bilgisayar mühendisliği eğitimi almış, bu alandaki bilgisini blog yazılarıyla paylaşarak geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Naelf.com'u kurarak teknoloji, yazılım ve yaşam tarzı konularında okurlarına en güncel ve güvenilir bilgileri sunmayı hedeflemiştir.

  • Toplam 141 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Sakin ve Toparlanmış Meditasyonun Hayatınızı İyileştirebileceği 5 Yol

Meditasyon 3 gün önce

İçindekilerII. Meditasyonun YararlarıIII. Meditasyon Iyi mi YapılırIV. İnsanların Meditasyon Yaparken Bitirdikleri Yaygın YanlışlarV. Muayyen Durumlar İçin Meditasyonun YararlarıII. Meditasyonun YararlarıVII. Yeni Başlayanlar İçin MeditasyonIX. Meditasyon Hakkındaki SSSIX. Meditasyon Hakkındaki SSSMeditasyon Hakkındaki SSS Meditasyon binlerce senedir mevcud bir uygulamadır. Bütün kültür ve dinlerden insanoğlu tarafınca zihinsel ve fizyolojik sağlıklarını iyileştirmek için kullanılır. Meditasyonun pek fazlaca faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Azaltılmış stres Geliştirilmiş odaklama Artan saadet Azalmış endişe İyileştirilmiş uyku Gelişmiş yaratıcılık Gelişmiş ilişkiler Artan farkındalık Meditasyonun yararları ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, sizin için birçok kaynak mevcuttur. Mevzuyla alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak mahalli topluluğunuzda meditasyon dersleri de bulabilirsiniz. Meditasyon, hayatınızda derin bir tesir yaratabilecek sıradan bir uygulamadır. Stresi azaltmanın, odaklanmanızı geliştirmenin ve daha dengeli bir yaşam yaşamı sürdürmenin bir yolunu arıyorsanız, meditasyonu denemenizi tavsiye ederim. Meditasyonun Yararları Stres Yok etme Stresi azaltır Meditasyonun, stres hormonu olan kortizol seviyelerini düşürerek stres seviyelerini azalttığı gösterilmiştir. […]

Netliği Geliştirin Meditasyonun Zihinsel ve Duygusal Faydaları

Meditasyon 1 ay önce

Meditasyon yüzyıllardır mevcud bir uygulamadır. Zihninizi şimdiki ana odaklanmaya ve dikkat distribütör şeylerden kurtulmaya eğitmenin bir yoludur. Meditasyonun hem fizyolojik aynı zamanda psikolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir.İçindekiler## Meditasyonun Faydaları## Meditasyonun Faydaları4. İnsanların Meditasyon Yaparken Icra ettiği Yaygın Yanlışlar5. Meditasyonun Fizyolojik Sıhhat İçin Faydaları6. Duygusal Sıhhat İçin Meditasyonun Faydaları7. Duygusal Sıhhat İçin Meditasyonun FaydalarıMeditasyonun Psikolojik Sıhhat İçin Faydaları9. Meditasyonun İlişkiler İçin Faydaları Meditasyonun hem fizyolojik aynı zamanda psikolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararlarından bazıları şunlardır: Meditasyon her insanın öğrenebileceği sıradan bir uygulamadır. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır sadece temel adımlar aynıdır. Meditasyona adım atmak için adımlar şunlardır: İnsanların meditasyona ilk başladıklarında bitirdikleri birkaç yaygın hata vardır. İşte bu hatalardan kaçınmak için birkaç ipucu: Meditasyonun fizyolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun fizyolojik sıhhat için yararlarından bazıları şunlardır: Meditasyonun ruh sağlığı için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun ruh sağlığı için yararlarından […]

Derin Nefes, Derin Varlık Daha Büyük Farkındalık İçin 5 Temel Egzersiz

Meditasyon 1 ay önce

(*5*)İçindekilerDerin Soluk Alma ve Farkındalık Egzersizlerinin YararlarıDerin Soluk Alma ve Farkındalık Egzersizleri Iyi mi UygulanırBayağı Farkındalık EgzersizleriII. Farkındalığın YararlarıIII. Farkındalık Iyi mi UygulanırFarkındalık EgzersizleriFarkındalık MeditasyonuVI. Farkındalık MeditasyonuVII. Farkındalık Günlüğü TutmaYeni Başlayanlar İçin FarkındalıkIX. İşyerinde Farkındalık Derin soluk alma ve farkındalık egzersizleri stresi azaltmak, odaklanmayı geliştirmek ve farkındalığı çoğaltmak için kuvvetli araçlardır. Bu uygulamalar bedeniniz ve zihninizle irtibat kurmanıza ve kaosun ortasında bir sakinlik ve rahatlık duygusu bulmanıza destek olabilir. Bu yazımızda derin soluk almanın ve farkındalık egzersizlerinin faydalarını ele alacağız ve evde deneyebileceğiniz birkaç bayağı egzersiz için talimatlar vereceğiz. Derin Soluk Alma ve Farkındalık Egzersizlerinin Yararları Derin soluk alma ve farkındalık egzersizleri pek oldukca yarar sağlayabilir, bunlardan bazıları şunlardır: Azaltılmış stres Geliştirilmiş odaklama Artan gevşeme İyileştirilmiş uyku Azaltılmış ağrı İyileştirilmiş ruh hali Gelişmiş yaratıcılık Artan farkındalık Bu egzersizler bilhassa stres, endişe yahut depresyonla savaşım eden kişiler için yararlı olabilir. Ek olarak genel refahlarını iyileştirmenin yollarını arayan kişiler için de yararlı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele